רשמתי פה הודעה לפני כמה זמן ואף אחד לא ענה לי. אני מחפשת מאמנת אישית שמתמחה בציבור הדתי - מישהי שתבין את האתגר של קיום משפחה, קריירה ושמירה על המצוות גם יחד. אשמח להמלצות
סיימתי את לימוד נהיגה אוטובוס לפני כמה ימים והיה לנו ימי כיף וגיבוש בסוף הקורס. אבל במהלך היום כיף אחד המדריכים מת ועכשיו צריך לטפל ב ירושה וצוואה שלו. הוא היה בעל חברה של שערים חשמליים והיו לו חובות,אז אין מי שיהיה מוכן לרשת את החברה. אפשר לרשת חובות?
מתלבט איזה רכב חדש לקנות? בוא לשמוע מה מגזין אוטו אומרים עליו! מבחני דרכים לרכבים הפופולריים בארץ: מאזדה 3 , פורד פוקוס , טויוטה קורולה ודגמים נוספים רבים. עכשיו חדש - תגובות הגולשים על כל דגם, בוא לשמוע מה העם אומר על הרכב הבא שלך.
אמרתי שאני רוצה הכנה לעבוד בחברה של עוזרות בית,ולא כשליחה. וגם דלתות שיש בהן רב בריח stanley לא יעזרו לי. אני לא רוצה לעשות אוכל משלוחים,ואני לא אוהבת לאכול אוכל בריא. אתה יכול לעזור לי להשיג עבודה כעוזרת בית?
אני מכיר חברת ניקיון שיכולה לקבל אותך להיות עוזרת בית גם בלי כתיבת קורות חיים. אם את רוצה אני יכול להביא לך את הכתובת של האתר וככה את לא תצטרכי השמת בכירים בשביל להיות עוזרת בית. שמעתי שזה גם עוזר לדעת דיקור סיני בשביל להצליח בעבודה הזאת.
כן,אבל בכל זאת אני זקוקה ל הכנה לראיון עבודה. הרבה מהמועמדים עוברים יעוץ תעסוקתי לפני הראיון וככה יש להם סיכוי גבוה יותר לעבור ולהתקבל לעבודה החלומית כמנקה לבית. ואני לא יודעת דיקור,אבל אני כן מתעסקת ב עיצוב גינות. לא ממזמן עיצבתי גינה יפה מאוד ואפילו בחרתי את דלתות כניסה לבית.
אם את רוצה עבודה יותר טובה תנסי לעשות משלוחים תל אביב. שמעתי שבת''א אין יש הרבה מקומות עבודה לשליחים,במיוחד לכאלה שמסכימים להעביר בישול בריא. העבודה שלך כ אדריכל נוף לא תעזור לך,אבל כשתהיי שליחה תראי הרבה דלתות פנים של בתים.
אתמול ה עוזרת בית שלי ניקתה לי אתמול את הבית,אבל לא מספיק טוב. ביקשתי ממנה להזיז את ה ארונות קיר ולטאטא מתחת לזה,ושם היא עשתה עבודה מצויינת. החלטתי שגם אני רוצה להיות עוזרת בית,אבל אני זקוקה ל הכנה לראיון עבודה בשביל להצליח להיות עוזרת. מישהו מכיר חברות השמה שיעזרו לי להשיג עבודה כעוזרת בית?
אני עברתי קורסי מחשבים,ולמרות זאת אני מנקה. כשהייתי קטנה החלום שלי היה להיות מנקה ברחוב אז עברתי קורס מזכירות רפואיות כי חשבתי שזה יעזור לי. הבעיה שזה לא קשור לניקיון וגם קורס מזכירה בכירה לא עוזר. אני חושבת להתחיל קורס חשבי שכר בשביל לשפר את היכולת שלי כמנקה.